fredag 22 augusti 2008

Semesterminnen!

Efter ett intensivt resande, så är jag hemma igen.Det har varit härliga veckor, trots regnet.
Fiskade kräftor i Grönbo och delade de små läckerheterna med goda vänner.Vi var ca 21 personer som hade kräft/knytkalas.
Sedan har vi vistats på Västkusten i 4 dagar.Underbart!Badat och suttit på klipporna i skymningen.Inget är så rofyllt som att sitta och titta på havet och öarna.Varit till Smögen och gjort lite reafynd.Allt var halva priset, vilket passar mig precis.
Ätit och druckit gott med vännerna.
Här och där har vi sett får och det känns gott.Känns skönt att detfinns folk som ser till att ullen inte tar slut.

Av stickandet blev det nästan inget.Fortsätter på en liten babytröja till mitt blivande barn-barn.Jag har också börjat på en schal, ett par halvfärdiga sockor,påbörjade vantar och en påbörjad poncho.Som ni förstår så vet jag inte vad jag vill i nuläget.Vi ska inte prata om den tröja jag har nästan färdig till Göran, ligger längst in i garderoben.När de varmaste veckorna kom i våras,ladejag ner den i korgen, så jag får ta fram den igen.
Jag planerar också att färga garn och göra ett babylapptäcke i höst.Undrar om t.ex Rosenrot kan pigga upp så jag orkar med allt detta.Jag lovar att lägga in bilder, när något av projekten blir färdiga.

Bild från bron på Smögen.

Solnedgång från Resö.

2 kommentarer:

Madelene sa...

Vacra bilder! Tack så jättemycket för blommorna som anlände med Mia och Ulrika till KarMagarn på öppningsdagen! / Karin

stickveronica sa...

Så vackert! Hoppas det går bra att börja jobba till veckan.

Kram,
Veronica